Festivals (NL)


Festivals
NEDERLANDSE VERENIGING VOOR HET POPPENSPEL - UNIMA CENTRUM NEDERLAND

Poppen in het Park Amersfoort


Reeds 13 jaar organiseert een groep enthousiaste vrijwilligers het Poppentheaterfestival op haar vertrouwde plek Park Randenbroek in Amersfoort in het eerste weekend van september.
Poppen in het Park is er voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 10 jaar, ouders, verzorgers, opa?s, oma?s en andere belangstellenden.
Poppen in het Park biedt een bijzondere programmering met een verscheidenheid aan poppen- en marionettentheater met zowel voorstellingen ?uit de oude doos? als hedendaags poppenspel. Het festival terrein is vrij toegankelijk. Voor een voorstelling betaalt u voor kinderen ? 3,-- en volwassenen betalen ? 4.--.
Alle voorstellingen vinden plaats op de zaterdag- en zondagmiddag vanaf 11.30 uur en duren een half uur tot drie kwartier. Ze worden gespeeld in het theater van Poppentheater Toermalijn en in grote tenten die speciaal voor het festival worden opgezet in Park Randenbroek. Ook met minder goed weer zit iedereen dus droog.
Naast de voorstellingen zorgen verschillende activiteiten rondom de programmering voor een extra creatieve bijdrage.
Na het succes van de afgelopen twaalf jaar hopen wij ook deze keer op een extra feestelijk gebeuren.


Het festival in 2017


In 2017 vindt het festival plaats op 2 en september
Poppen in het Park bevindt zich in Park Randenbroek Heiligenbergerweg 119 in Amersfoort.
In het park kan er niet geparkeerd worden met de auto. U kunt gebruik maken van de omliggende parkeermogelijkheden. Fietsen kunnen tegen de dan geplaatste hekken worden gezet.