Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op zaterdag 9 april 2022 vindt onze jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats.

Wij zijn te gast bij Camilla Koevoets in haar Theater Toermalijn in het koetshuis van het Park Randenbroek in Amersfoort!

Dit is de perfecte gelegenheid om weer eens met collega’s, liefhebbers en bekenden te kletsen over wat ons allemaal bezighoudt en meteen van je overtollige spullen af te komen. He? Hoezo dan?

Nou, wij combineren de vergadering met een markt waarop je al je overtollige materialen en spullen kunt aanbieden! En misschien vind je zelf wel het pareltje waar je al lang naar op zoek bent!

Programma:
10.00-10.30 uur: spullen voor de verkoop neerzetten
11.00 – 12.30 uur: ontvangst koffie/thee + markt
12.30 – 13.30 uur: lunch voor leden die de ALV bijwonen
14.00 – 16.00 uur: ALV
16.00 uur: borrel!

Nou, dat klinkt goed toch? Toon je betrokkenheid bij onze mooie vereniging en woon de ALV bij. Als lid heb je immers stemrecht.

Klik hier om de vergaderstukken te downloaden.

Aanmelden:
Stuur een email aan onze secretaris via secretaris@nvp-unima.nl en geef daarin aan: (i) of je meedoet met de markt, (ii) wat je dieetwensen zijn (vegetarisch, veganistisch, anders).

Parkeren/openbaar vervoer:
Kom je met de auto? Dan kun je parkeren aan de kant van het park dat grenst aan de Ringweg Randenbroek. Als daar geen plek meer is, dan is even verderop (na de brug over de beek) aan de overkant van de weg nog een parkeerplaats.
Kom je met het openbaar vervoer? Dan stap je uit op Amersfoort Centraal en neem je bus 17 tot aan halte Nijenstede. Neem de ingang aan de Heiligenbergerweg en volg de klinkerstraat het park in.