Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Lieve mensen,

Een nieuw speeljaar staat voor ons.
Allemaal een goed jaar gewenst met veel en inspiratie en speelplezier in goede gezondheid.

Jullie hebben misschien al een eerste voorstelling in het nieuwe jaar erop zitten? De voorleesdagen komen eraan en in maart is de internationale poppenspeldag.

Als gastvrouw stuur ik jullie hierbij de uitnodiging met de vraag: heeft iemand nog items toe te voegen aan ons raamwerk voor deze bijeenkomsten?

We hadden afgesproken om uitgebreidere thema’s op een ander moment (avond of dagdeel) apart te organiseren. En op deze avonden wat algemenere zaken aan de orde te stellen.

In elk geval wil ik jullie, aan het begin van het nieuwe jaar, uitnodigen om met elkaar (voor wie dat wil en kan) op deze maandag om 18.00 uur te ‘proosten’ op 2023 en daarna vegetarische soep te nuttigen met stokbrood etc.

Om 19.00 uur is de inhoudelijke start van de avond die er ongeveer als volgt uit zou kunnen zien:

1. Rondje groep: Nieuwtjes (terugblik, plannen, kan je hulp gebruiken van anderen in de groep bij je plannen)? Heb je concrete ‘vaktechnische’ vragen aan de groep?
2. Koffie/thee Spelgelegenheid 1 (voor poppenspel en schaduwspel zal ik iets opbouwen met licht erop. 10 tot max 15 minuten per persoon. Hangt van het aantal af. Als je wilt tops en tips van de groep
3. De eventuele gezamenlijk speelplek buiten in Drenthe bespreken (later in het jaar kan dit dan door een kleiner groepje uitgewerkt worden)
4. Wat extra tijd inplannen voor sprookjesfestival kinderen/volwassenen. Spelgelegenheid 2. Als je wilt tops en tips van de groep
5. Afsluiting

Groeten, Gitta Clemens

Locatie:
Maandagavond 23 januari 2023 vanaf 18.00 uur in Poppentheater Anansi.

Vergoeding:
voor de koffie/ thee en koek € 2,- pp

Aanmelden en meer info via:
anansi@home.nl