Summer seminar  28-30 juni in theater de Bolle Kater in Tiel.

Een lang weekend poppentheater met gelijkgestemden onder bezielende leiding van kunstenares/poppenspeler Ennadien Blink èn poppenmaker/virtuoos in het poppenspel Koos Wieman.

In dit Summer seminar maak je een kop van schuimrubber met vilt en ontwikkel je je (verder) op in het manipuleren een pop. Ennadien en Koos geven vanuit hun eigen expertises, afwisselend èn samen les.

Wij hebben er dit jaar voor gekozen het Summer Seminar voor een ieder interessant te maken door een praktisch, breed aanbod te bieden en de mogelijkheid slechts aan een gedeelte van het weekend deel te nemen. Daarnaast kun je als lid een introducee voor de ledenprijs meenemen!  Er is zelfs een vroegboekkorting; wees er dus snel bij!

Programma:

Vrijdag 28 juni 2019 09.30-18.30 uur:

Een introductie op het weekend met o.a. belangrijke aandachtspunten vòòr je gaat maken, door Ennadien en Koos. Daarna ga je beginnen met het maken van de kop van schuimrubber en vilt onder leiding van Ennadien.

Zaterdag 29 juni 2019 09.30-18.30 uur:

Hele dag spelles van Koos, met aandacht voor manipulatietechnieken, gebruik maken van humor en toewerken naar een korte scene of act.

Zondag 30 juni 2019 09.30-17.30 uur:

In de ochtend is er ‘spreekuur’ waarbij je je vragen op gebied van maken en spelen kan voorleggen aan Ennadien en Koos.
In de middag werk je verder aan je scene onder leiding van Koos en de middag wordt besloten met een presentatie aan elkaar.

Dit weekend is er ook een festival in Tiel ‘Woodstock aan de Waal’. ’s Avonds kan je hier naar toe gaan.

NOG SLECHTS ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR – NOG SLECHTS ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR – NOG SLECHTS ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR

Over de locatie:

Adres: Theater Bolle Kater, Korte Binnenhoek 10, Tiel

De Bolle Kater is een veelzijdige locatie, waar workshops gegeven worden, dat als theater kan dienen, maar waar (bijvoorbeeld) ook koorrepetities gehouden worden. Er is er ook de mogelijkheid te overnachten. Dat scheelt weer reistijd.

Leuke bijkomstigheid is dat er in dat weekend in Tiel ook een festival plaatsvindt: ‘Woodstock aan de Waal’. ’s Avonds kun je hier naartoe gaan.

Kosten:

Gehele weekend:

De NVP-UNIIMA kan dit Summer Seminar aanbieden voor de aanlokkelijke prijs van slechts: € 225,00 voor leden NVP-UNIMA en € 275,00 voor niet-leden. Leden mogen 1 introducee meenemen voor de leden-prijs.

Vroegboekkorting voor de eerste 10 aanmeldingen tot 01 juni 2019: € 25,00 per persoon, zodat je dan slechts betaalt: € 200,00 voor leden en € 250,00 voor niet-leden.

Voor deze zeer interessante prijs krijg je: 23 lesuren door gerenommeerde docenten, koffie/thee/lunches voor 3 dagen, materiaalkosten voor de kop.

Gedeeltelijke deelname:

Mocht je niet het hele weekend kunnen deelnemen, dan is dat dit jaar geen probleem.
Deelname op alleen vrijdag òf zaterdag: € 100,00 voor leden en € 125,00 voor niet-leden.
Deelname op vrijdag/zaterdag of zaterdag/zondag:  € 150,00 leden en € 175,00 voor niet-leden.
Hierbij is helaas geen vroegboekkorting mogelijk.

Niet inbegrepen in de prijs:

Avondeten en overnachtingskosten.

Mocht je willen blijven overnachten, neem dan contact op met Ewout en Andrea van Theater Bolle Kater via www.bollekater.nl

Aanmelden:

Dit lucratieve seminar is slechts voor een beperkt aantal leden beschikbaar.
Meld je dus zo snel mogelijk aan door een email te sturen aan: secretaris@nvp-unima.nl

Vermeld hierbij of je 1-2 of 3 dagen komt, of je lid bent, een introducee meeneemt en geef eventuele dieetwensen aan. Als je geen niet aangeeft hoe lang je komt, wordt uitgegaan van deelname aan het gehele seminar.
Je ontvangt na aanmelding de factuur.
Na betaling van de factuur is je plaats in dit seminar definitief.

Belangrijk: Neem voor vrijdag een soepele lap stof mee van 50 bij 50 cm.  Voor het ‘spreekuur’ op zondag kun je een pop meenemen waar je vragen over hebt.

Kortom, een gelegenheid die je niet voorbij kunt laten gaan! Meld je dus snel aan.